Om syklus.info

Jeg som driver denne siden er ei jente som i sin tid hadde litt trøbbel med å bli gravid og av den årsak satte meg godt inn i syklus, eggløsning og hjelpemidler for å bli gravid. Det endte bl.a. med oppdagelsen av Fertility Awareness Method (FAM) og jeg ble en dedikert ambassadør for denne metoden, spesielt på www.snartgravid.com hvor jeg var hjelpeadministrator i over 11 år.

For å spre budskapet ytterligere, opprettet jeg nettsiden pernille.info – en side som primært handlet om hvordan man kan optimalisere sjansene for å bli gravid ved å tolke kroppens tegn på fertilitet.

Hjemmesiden var i drift i 10 år til den ble nedlagt 2013. I året som fulgte kom det mange forespørsler om å sette den i drift igjen eller donere den bort til noen andre for å drifte den. Siden ble derfor satt i drift igjen og byttet navn til syklus.info, og jeg har i ettertid videreutviklet konseptet til å inkludere prevensjonsaspektet av FAM.

Jeg personlig har hatt stor suksess med naturlig familieplanleggning; det hjalp meg med å lokalisere årsaken til trøbbelet jeg hadde med å bli gravid, og etter at familien ble komplett har jeg opparbeidet 20 års erfaring som suksessfull bruker av naturlig familieplanleggning som prevensjon.

Det meste er lært fra Toni Weschlers bok “Taking charge of your fertility” og supplert med egne erfaringer.